Om Find-Elselskab.dk

Formålet med Find-Elselskab.dk er at hjælpe og vejlede vores besøgende, så de bliver i stand til at træffe en informeret beslutning og vælge det elselskab, der passer bedst til deres behov.

Vi bidrager ved at indsamle information og beregne priser baseret på elforbrug og andre relevante faktorer, for at gøre det nemmere for dig at finde det helt rigtige og billigste elselskab for dig.

Ønsker du at komme i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål vedrørende valg af elaftale, hvordan man skifter elselskab, priser eller potentielle kommercielle samarbejder, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nedenfor.

Kontor i aarhus

8000, Aarhus C
info@find-elselskab.dk

Send os en besked

Udfyld kontaktformularen for at skrive ind til os. Vi tager imod alle henvendelser.

Hvem står bag Find-Elselskab.dk?

Find-Elselskab.dk er ejet af Adlab ApS, en virksomhed som står bag nogle af Danmarks førende sammenligningssider inden for forskellige brancher. Disse omfatter energiområdet, ladeløsninger, naturgas og derudover også mange andre brancher, hvor der er penge at spare ved at undersøge markedet samt udbydernes vilkår og priser.

Med vores mangeårige erfaring har vi opnået en dyb forståelse for, hvordan man som bruger, sætter pris på klart præsenterede og nøjagtigt beregnede informationer, hvilket sikrer, at vores sammenligninger skaber reel værdi for dem, der anvender vores tjenester.

 

Teamet bag Find-Elselskab.dk

Vores kontor er placeret i hjertet af Århus, og vores team består af 4 dedikerede medarbejdere. Du kan læse mere om vores medarbejdere nedenfor.

Morten Jørgensen

Konceptudvikling

Daniel Østergaard

Direktør

Nicoline Høgh Stoubæk

Marketing Manager

Maria Stockfleth

Marketing Koordinator 

Shape

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.