Nicoline Høgh Stoubæk - Marketing Manager

Rolle: Marketing Manager

Nuværende elselskab: NRGi

Har skiftet elselskab: 4 gange

Antal kWh om måneden: ca. 75 kWh

Mød Nicoline: Marketing Manager hos Find-Elselskab.dk

Nicoline er marketing manager hos Find-Elselskab.dk. Hun spiller en nøglerolle i at udbrede kendskabet til vores platform og dens kernebudskab: let og tilgængelig sammenligning af elpriser. 

Med en passion for klar kommunikation udvikler og deler Nicoline vejledninger om el og elselskaber, så alle kan forstå og navigere i markedet. 

Skift dit elselskab og spar penge 

Gennem personlig erfaring har Nicoline skiftet elselskab fire gange, hvilket har medført betydelige besparelser på hendes månedlige elregning, fordi hun har skiftet til et billigere elselskab.

Disse skift har ikke kun været økonomisk fordelagtige, men også lærerige, idet de har givet hende førstehåndsindsigt i, hvor nemt og givende det kan være at aktivt vælge sin eludbyder.

Gå efter de grønne elselskaber 

Nicoline har en stærk overbevisning om vigtigheden af at vælge grønne elprodukter. Dette valg afspejler hendes dybe tro på, at det er muligt – og afgørende – at fremme en miljøvenlig fremtid uden at gå på kompromis med pris, kvalitet eller kundeservice. Hendes beslutning om at bruge grøn energi er et eksempel på, hvordan individuelle valg kan bidrage positivt til den større grønne omstilling.

Nicoline ser Find-Elselskab.dk som en platform, der kan opløfte og oplyse forbrugerne om deres elvalg, og samtidig fremme bæredygtige energiløsninger. Du læse vores vurdering af nogle af de bedste elselskaber her.

Hendes arbejde er drevet af en vision om, at information og adgang til enkel sammenligning kan ændre markedet til fordel for både forbrugerne og den grønne omstilling. 

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.