Morten Jørgensen - Head of Concept & Search

Rolle: Head of Concepts & Search

Nuværende elselskab: OK Energi

Har skiftet elselskab: 4 gange

Antal kWh om måneden: ca. 80 kWh

Mød Morten: Innovativ grundlægger af Find-Elselskab.dk

Morten er en af de kreative hjerner og stiftende kræfter bag Find-Elselskab.dk. Han er ansvarlig for at udvikle nye initiativer på platformen, altid med et skarpt øje for at forbedre brugeroplevelsen og tilbyde værdifulde indsigter i det ofte indviklede elmarked.

Indsigt fører til handling

For Morten handler det ikke kun om at tilbyde et værktøj; det handler om at skabe klarhed og forståelse i et marked præget af kompleksitet. Hans mål er at gøre det ubesværet for brugere at navigere i elmarkedets labyrinter og træffe beslutninger baseret på solid, lettilgængelig information.


Har selv skiftet elselskab flere gange

Morten har selv skiftet elselskab et par gange – en beslutning der den ene gang blev udløst af en flytning – blev han hurtigt opmærksom på de betydelige besparelser, der er mulige ved at sammenligne priser. Det gjorde ham fast besluttet på kontinuerligt at overvåge markedet for at sikre den mest fordelagtige pris for hans eget forbrug.

Så let som at skifte mobilselskab

Gennem sine skift, har Morten opdaget, at det at skifte elselskab kan være lige så let – hvis ikke lettere – end at skifte mobiludbyder. Denne indsigt har inspireret ham til at formidle budskabet om, at alle bør drage fordel af markedets dynamik for at minimere deres eludgifter måned efter måned.

Morten arbejder kontinuerligt på at innovere og forbedre plattformen, så vores besøgende kan navigere i et energimarked, hvor det er lettere at finde de mest økonomiske og bedste elselskaber.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.