Morten Jørgensen - Head of Concept & Search

Rolle: Head of Concepts & Search

Nuværende elselskab: OK Energi

Har skiftet elselskab: 4 gange

Antal kWh om måneden: ca. 80 kWh

Morten er en af grundlæggerne bag Find-Elselskab.dk og står for udviklingen af nye tiltag på siden. Med sin dybdegående forståelse af elmarkedet arbejder han målrettet på at skabe overblik og indsigt for dig, så du nemt kan sammenligne elpriser og finde det bedste og billigste elselskab for dig.

Morten har selv oplevet, hvor vanskeligt det kan være at navigere rundt i elmarkedet og de mange muligheder – og derfor arbejder han ihærdigt for at gøre det væsentligt nemmere for dig at sammenligne elselskaber, så du hurtigt og nemt kan finde det bedste elselskab.

 

Sådan skaber Morten gennemsigtighed på elmarkedet

“Som en af grundlæggerne af Find-Elselskab.dk er mit mål at gøre elmarkedet mere gennemsigtigt og overskueligt for dig. Jeg ved, hvor forvirrende det kan være at finde den rette elaftale, og derfor arbejder jeg hårdt på at udvikle nye funktioner på vores side, der gør det nemt at sammenligne elpriser. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste elselskab, så du kan spare penge.” – Morten.

Mortens favorit strømsluger

Mortens favorit strømsluger er hans store fladskærms-tv. Han elsker at se film og sport på den store skærm. Selvom den bruger en del strøm, nyder Morten den fantastiske billedkvalitet og den ultimative oplevelse, som fjernsynet skaber.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.