Daniel Østergaard - Direktør

Rolle: Direktør

Nuværende elselskab: OK Energi

Har skiftet elselskab: 3 gange

Antal kWh om måneden: ca. 80 kWh

Daniel er kommerciel direktør hos Find-Elselskab.dk. Han arbejder dagligt med et brændende ønske om at gøre elmarkedet mere overskueligt at navigere rundt i. Daniel er dagligt i dialog med både nuværende og nye samarbejdspartnere og sikrer, at de overholder vores krav, så du trygt kan sammenligne elselskaber og elpriser.

Daniel har flere års erfaring indenfor elmarkedet, og hans engagement og ekspertise betyder, at han har fuld forståelse for, hvordan man finder det bedste elselskab. Daniel fokuserer på at gøre det nemt for dig at finde det rette elselskab og sikre, at du altid får en god oplevelse, når du besøger Find-Elselskab.dk.

 

Sådan skaber Daniel gennemsigtighed på elmarkedet

“Mit mål er at gøre det nemt og trygt for forbrugerne at navigere på elmarkedet. Hos Find-Elselskab.dk arbejder vi hver dag for at sikre, at vores brugere får den bedste og mest gennemsigtige sammenligning af elselskaber og elpriser. Vi mener, at alle fortjener en klar og enkel oversigt over deres muligheder, så de kan træffe de bedste valg for deres husstand.” – Daniel.

Daniels favorit strømsluger

Daniels favorit strømsluger er hans elbil. Han nyder at køre miljøvenligt og sætter pris på de teknologiske fordele, elbilen giver. Selvom den kræver en del strøm at lade op, ser Daniel det som en vigtig investering i både komfort og en bæredygtig fremtid.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.