Daniel Østergaard - Direktør

Rolle: Direktør

Nuværende elselskab: OK Energi

Har skiftet elselskab: 3 gange

Antal kWh om måneden: ca. 80 kWh

Mød Daniel: Visionær Medstifter af Adlab ApS og Find-Elselskab.dk

Daniel er drivkraften i det kommercielle team hos Find-Elselskab.dk, en dynamisk nøglefigur bag etableringen af de samarbejder, som præsenteres i elprissammenligningerne. Han har et naturligt talent for at skabe værdifulde partnerskaber, der kommer både annoncører og slutbrugere til gode.

Fra Idé til Innovation

Som medstifter af Adlab ApS og den kreative hjerne bag Find-Elselskab.dk, har Daniels vision altid været klar: at gøre et komplekst elmarked mere tilgængeligt og give brugerne et intuitivt værktøj til at sammenligne elprodukter og -priser.

“Det bør være lettere for den almindelige dansker at træffe en informeret beslutning om valg af elselskab, ikke blot for at opnå økonomiske fordele, men også for at støtte den grønne omstilling i Danmark.”

Fremtiden på Find-Elselskab.dk

Med Daniel i spidsen er Find-Elselskab.dk mere end blot en sammenligningstjeneste; det er et skridt mod en mere bæredygtig og oplyst elmarked for danskerne. Gennem løbende innovation, brugerfokuseret design og solide partnerskaber stræber Daniel efter at sikre, at Find-Elselskab.dk bliver en førende platform i bestræbelserne på en grønnere og mere økonomisk tilgængelig energifremtid.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.