Nicoline Høgh Stoubæk - Marketing Manager

Rolle: Marketing Manager

Nuværende elselskab: NRGi

Har skiftet elselskab: 4 gange

Antal kWh om måneden: ca. 75 kWh

Nicoline er Marketing Manager hos Find-Elselskab.dk, hvor hun arbejder tæt sammen med både nuværende og potentielle samarbejdspartnere. Hun sikrer, at vi altid kan tilbyde et bredt udvalg af elselskaber i vores sammenligningsoversigt, så du nemt kan finde det billigste og bedste elselskab.

For at skabe tryghed for vores brugere stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og Nicoline tjekker jævnligt, at disse krav bliver overholdt. Hendes arbejde gør vores sammenligningsoversigter pålidelige og sikre, så du trygt kan sammenligne elselskaber og finde det billigste elselskab for din husstand.

 

Sådan skaber Nicoline gennemsigtighed på elmarkedet

“Mit mål er at sikre, at vores brugere altid har adgang til de bedste og mest pålidelige elselskaber. Hos Find-Elselskab.dk arbejder jeg tæt sammen med vores samarbejdspartnere for at sikre, at vi opfylder vores høje standarder. Jeg ønsker at gøre det nemt og trygt for forbrugerne at sammenligne elselskaber og finde den løsning, der passer bedst til deres behov.” – Nicoline.

Nicolines favorit strømsluger

Nicolines favorit strømsluger er hendes espressomaskine. Hun elsker at starte dagen med en friskbrygget kop kaffe, selvom hun er bevidst om, at den trækker en del strøm. For Nicoline er det en lille luksus, der gør hverdagen lidt bedre.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.